newspapers-3488861_1920

W przypadku zapytań dziennikarskich prosimy o kontakt z naszą prasą i mediami.

W przypadku zapytań dziennikarskich prosimy o kontakt z naszą prasą i mediami . czytaj więcej »
Zamknij okno

W przypadku zapytań dziennikarskich prosimy o kontakt z naszą prasą i mediami.

Produkująca narzędzia ręczne firma Wiha zdobyła w tym roku dwie nagrody iF DESIGN AWARD i w ten sposób trafiła do grona laureatów znanej na całym świecie nagrody. Wyróżniono zestawy w plecaku na narzędzia Wiha oraz szczypce uniwersalne 8in1 electric w segmencie produkt, kategoria przemysł/narzędzia. Nagroda iF DESIGN AWARD przyznawana jest raz do roku przez najstarszą na świecie niezależną instytucję zajmującą się designem – iF International Forum Design GmbH.
Producent narzędzi ręcznych Wiha prezentuje nowy wariant w rodzinie wkrętaków elektrycznych: speedE® PocketDrive. Jego cechą szczególną jest wszechstronność i maksymalny zakres możliwości zastosowania. Niezależnie od tego, czy chodzi o wykonywanie połączeń śrubowych delikatnych elementów, prace montażowe w konstrukcjach surowych, prace przy kanałach kablowych, połączenia śrubowe w montażu przemysłowym lub w drewnie, np. przy produkcji mebli – jako prawdziwie wszechstronne narzędzie nowy wkrętak Wiha z napędem elektrycznym jest idealnym towarzyszem na co dzień w wielu branżach i obszarach działalności. Prace związane z wkręcaniem można teraz wykonać znacznie szybciej, przy użyciu mniejszej siły i zapewniając lepszą ochronę mięśni i stawów niż w przypadku wkręcania ręcznego.